22 June 2012

Cosmoderm Tea Tree Oil Anti Blemish Review

Salam semua...
Petang-petang ni ada nak cerita pasal satu produk ni.. U'olls mesti pernah dengar produk cosmoderm kan.. ini produk buatan Malaysia... For me, this is a good product..ni review yang i buat adalah berdasarkan pengalaman menggunakan produk tersebut dan juga respon kulit i sendiri  terhadap produk tersebut. Hanya ingin berkongsi dengan u'olls, jika ada yang ingin mencuba, silakan..wink..wink...


Produk cosmoderm ni ada byk series...vitamin E, tea tree oil, invisible peel, co-enzyme Q10...tapi yang i nak review ni ialah tea tree series.. Ianya memang khas untuk kulit yang berjerawat. Tapi i tak pakai 1 set pon sebab kulit i bukan jenis berminyak...my skin is sensitive but prone acne..not too much la..produk ni i just guna tea tree oil anti blemish..dia punya effect mmg tip top..

ANTI BLEMISH
A highly concentrated treatment cream which controls acne
and blemish problem effectively while helping to control
sebum production and unclog pores to restore skin to its normal and healthy condition.


I baru je guna anti blemish ni 6 hari..esok cukup seminggu..hee...just pakai kat tempat berjerawat..u know what...i ni jenis yg sesuka hati je..org kata pakai kat tempat jerawat je..tapi habis semua tempat yg ada baby acne pon i sapu..jadi mcm krim muka plk..hee..tapi tipis2 oke...setakat ni alhamdulillah..jerawat hilang even yg kecik2 tu..jerawat batu pon dah hilang...suka mak...!!! hihihi....


Memandangkan masa gi beli anti blemish ni ternampak dia punya vitamin E series facial cleansing foam, i pon rembat..bole la cuba...harga pon murah je...so tak der la ralat sangat kalau tetiba pakai then hasil tak berapa memuaskan...huhuhu...later akan dibuat review utk facial foam tu...;-)


For details:
Call / sms / viber / whatsupp
017-3300036
or
email
babyalanis2800@yahoo.com

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...