Wajah cantik dan menawan di hari raya | A Sweet Life To Remember


MY POPULAR POSTS THIS MONTH

29 July 2013

Wajah cantik dan menawan di hari raya

Hari ni dah pon masuk hari ke-20 ramadhan. lagi 10 hari kita akan menyambut 1 Syawal. Alhamdulillah...

Bulan ni ramai sangat yang PM kat fb, msg/whatsupp/wechatt i utk produk zarraz. Yela.. Semua orang nak wajah cantik & menawan di hari raya kan.. Ada yang baru nak mencuba trial set one solution.. Ada jugak yang dah cuba trial set, nak beli set besar utk lebih penjimatan. 

Ni Set trial One solution set.. Normal price rm150.. Bulan ni i kasi Rm130, free postage seluruh malaysia.. Ramai yang dah ambil set ni repeat order dengan set besar yang ni pulak..(gambar di bawah).


Bulan July i ada buat 25% off utk semua produk zarraz. Offer 25% ni sampai 31 July 2013 ye.. so saper yang nak tu, cepat2 contact i di 017-3300036. Ada jugak yang nak dapatkan lebih diskaun dengan register as ahli. Dapat 30% off tu kalu untuk ahli. Banyak jugak kan.. 

Nak tahu macam mana nak register as ahli, msg/wechatt/whatsupp i laju2 ye..

U'olls boleh jugak hubungi agent2 i untuk produk zarraz ni.. bole refer sini ye..

Oh ye.. satu lagi nak inform u'olls..

Poslaju dah pon keluarkan pengumuman sempena aidilfitri..



So last pengeposan ialah 3hb ni ye.. Take note semua..

2 comments:

Mar Mansor said... Reply To This Comment

done following u...

Erny Faznie said... Reply To This Comment

Tq @Mar Mansor i pon dah follow u..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...