Fall in Love with Bokitta.. | A Sweet Life To Remember


MY POPULAR POSTS THIS MONTH

07 February 2014

Fall in Love with Bokitta..

Tudung oo tudung..
Dulu dok giler tudung Fareeda.. Sekarang byk sangat design fareeda sampai dah tak terbeli dah.. Tapi yang i beli dulu2 tu, ramai yg berkenan. limited edition punya..hee.. Sekarang dah habis bab tudung fareeda..Tinggal rolling pakai je la..

Sekarang i tgh try pakai Bokitta Hijab pulak.. Apa pulak Bokitta Hijab ni?


Bokitta comes from the word 'bouquet' means a bouquet of flowers that brings a patented ready to wear hijab style from Lebanon. We bring it here to introduce to our msian sisters the easiest day to day tudung wear ala lilit style. Not only that, it is also stylish to wear for dinners and events too..

Apa yang best dengan tudung ni? because of pin free hijab.. hati ni nak sgt lilit  shawl macam my sister pakai. Tapi x sempat la nak berlilit2 ni. Lagi2 ada anak kecik, hero pulak tu kan.. Tarik sana sini. Bokitta ni pin free.. so xyah risau muka anak terkena brooch besau kat bahu tu..hee.. Just sarung je.. taadaa...Siap sudah.. xyah abik byk masa oke..


Senangkan..? Just 4 step.. Design dia pon banyak yang cantek2.. Dia ada 2 size iaitu Voila plus labuh dia kira ngam2 chest la.. satu lagi Voila Maxi. Yang tu labuh sikit. tutup chest. Pastu kualiti kain pon ada macam2. Ada cotton Voile, cotton biasa, satin, gorget...macam2 la.. Pastu yang ada lapisan, ada yang tak xde lapisan.. Yang Voila Maxi biasanya rege dia rm1++. Kalu Voila Plus pulak rege dia dalam rm65-rm75 gitu.. tgk pada kain. Ok la kan..



So far i dah grab 2 design ni.. 1 Voila Plus, 1 Voila Maxi.. Rasanya utk breastfeed mom lebih sesuai abik Voila Maxi..  Gambar sendiri i blom letak ye.. Ipong Still rosak...!! Waa...!




U'olls bole tgk design yang latest di Facebook Bokitta Malaysia, Instagram Bokitta_pinfreehijab.

5 comments:

Ain Ridzuan said... Reply To This Comment

Nak cuba lah...

http://sweetmom83.blogspot.com

Erny Faznie said... Reply To This Comment

@AinRidzuan cuba lah.. currently i dah pakai bokitta..

Norhanita said... Reply To This Comment

Saya pun br beli 2 tadi. Hihih
Salam ukhuwah
Jemput ke blog saya juga ye

erny faznie said... Reply To This Comment

@Norhanita... tq..

ina cheras said... Reply To This Comment

Salam sis..mencari bokitta preloved dgn harga mampu milik. InshaaAllah fast payment kalau kenan. Msg akak ye 0192100211

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...